Det er for tidlig å skryte med Arsenal

Arsenal vil spille mot Billige Fotballdrakter Leicester City hjemme. Før kampen deltok lederen Emery på konferansen. Sverdet refererer til ti fortløpende seire.

Den siste 5-1-seieren over Fulham har inspirert mange pistolfans. Arsenals siste 9-spillers vinnende strikke gjorde dem bare 2 poeng bak toppen av listen. Men når det gjelder dette spillet mot Leicester City, Emery advarte fansen: “Vi må fortsatt forbedre oss selv. Som det siste spillet mot Fulham, Selv om vi fikk en stor seier, Men jeg tror vi kan gjøre det bedre de første 45 minuttene. ”

“Hvis vi husker spillet med Watford, Selv om vi vant, spilte vi ikke spillet som Drakter Arsenal ønsket. For meg vil Arsenals kamp mot Leicester City være veldig vanskelig. Leicester City er et klart lag som er konkurransedyktig. De har veldig gode spillere, Jeg trenger Arsenal-spillere til å komme opp med en bedre stat enn det forrige spillet for å møte motstanderen. ”

Manchester City bør ikke la denne personen ta et straffespark

Keon sa i kolonnen, Manchester City Billige Fotballdrakter Guardiola burde ikke la Mahrez ta et straffespark. Fordi sistnevnte er straffeslag er svært dårlig.

Keon mener at Guardiola ikke burde ha sett straffen på Mahrez. Ellers vil han ikke få lov til å ta en så viktig straff. “Fra Mahrez perspektiv, Han er en ny spiller i Manchester City. Han vil ikke gå bra i Etihads tidlige dager. Han kom heller ikke med overbevisende ytelse. Jeg så på hans League Cup-kamp. Jeg tror ikke han har gjort alt. ”

“Jeg tror at Guardiola ikke vet straffespillet til Manchester City Maharez. Fordi jeg føler at han er en ærlig person. Drakter Manchester City Mahrez mistet fem av de siste åtte Premier League-sparkene. Han scoret imidlertid flere mål enn Manchester City. ”

Kane er i ferd med å drepe

Ifølge rapporter, Billige Fotballdrakter Tottenham trener Pochettino sa på en pressekonferanse på torsdag. Han har ingen tvil om at Kane er i ferd med å bryte scoring tørken.

Etter å ha tatt World Cup Golden Boots, Kane har ikke fortsatt den effektive scoringsgraden i siste sesong. For tiden har han ikke scoret i klubben og landslaget i 427 minutter. Men Pochettino bekymret ikke for sin kjærlighet.

“Harry er en av de beste spillerne i Spurs-laget. Jeg har ingen tvil om ham, Hans ballmangel varet bare i 3 kamper. Dette er ikke mye, Jeg tror alle fremover har tid til å score. For Drakter Tottenham er Kane en så viktig spiller. Slik at han ikke scorer, Noen ganger er Tottenham vanskelig å vinne. ”

Barcelonas fire pilarer er klare til å komme ut

Den nye sesongen har nettopp begynt, Men for hvilke spillere er de unshakable spillerne i Valverdes sinn, Det er klare instruksjoner. Ter Stegen, Pique, Alba, Messi, Jeg har spilt 3 kamper så langt. Billige Fotballdrakter Suarez tok også en pause på bare 1 minutt. Busquets tok en pause på 5 minutter.

Kampen mot Valladolid, Valverde utløste først gulloppstillingen. Målvakten er Ter Stegen. Forsvaret er Sergi Roberto, Pique, Um Titi, Alba. Midtbanespillerne er Rakitic, Busquets og Coutinho. På forsiden er Messi, Suarez og Dembele.

Mediene pekte på det Blant de fire unshakable absolutte kreftene i Barcelona, De to kan ta en pause i løpet av den to ukers internasjonale konkurransedagen. Men de andre to kan ikke. Basapi Pico har allerede trukket seg tilbake fra det spanske laget. Drakter Barcelona Messi deltar også midlertidig i Argentina-landslagskonkurransen, De kan ta en pause.

Går mer enn 30 mål denne sesongen

Morata, som ble med i Chelsea i fjor, har ikke gått bra ut. Mottok også mange spørsmål. Billige Fotballdrakter Chelsea endret treneren Sari denne sesongen, Laget har også et nytt system og taktisk spill. I den siste runden, mot Arsenal, Morata åpnet også sin egen målkonto. I et intervju sa Morata det Mitt mål for denne sesongen er å score mer enn 30 mål for Chelsea.

I et intervju med Chelseas offisielle nettside sa Morata: “Jeg tror vi spilte veldig bra når vi har ballen. Vi må fortsette å forbedre detaljene. Men dette er bare den første måneden vi er med den nye treneren. Jeg tror vi vil fortsette, Kan kjempe mot et lag i verden. ”

“Jeg er veldig fornøyd med målet, Fordi Chelsea spilte en viktig poengsum mot Arsenal. Så lenge du scorer, vil alt skifte. Du vil ikke bli plaget av noe, Jeg håper at jeg kan score mange mål. Selvfølgelig vil jeg score mer enn 30 mål. Men jeg håper også at Drakter Chelsea vinner Premier League-mesterskapet eller andre viktige trofeer. Selv om jeg bare scorer 15 eller 20 mål. Jeg vil score, men det viktigste er alltid laget. ”

Real Madrid kaptein krone ham med en krone

Etter at Atletico beseiret Real Madrid Billige Fotballdrakter for å vinne den europeiske Super Cup, Den franske stjernen postet et bilde på nettsiden for sosiale nettverk. Dette bildet betyr etter denne europeiske Super Cup, Tronen til europeisk fotball har endret seg.

Atletico Madrid har følelsen av å vende om til å være eier. Champions League i 2014 og 2016, Atletico Madrid mistet ballen i siste øyeblikk. Ledet til Real Madrid for å stjele to Champions League, Denne typen nederlag er en følelse av at Atletico-fansen føler seg veldig tapt. For Atletico og Simone er dette også en skammelig skam. Etter to-spillets tapestripe i Champions League-finalen, vil de vinne i European Cup derby. Atletico-spillere føler seg opptatt.

Men det mest slående er et bilde lastet opp av Gleizman. I dette bildet, Drakter Real Madrid kaptein Ramos holder en krone for å forberede seg på Gleizman. Hesteveddeløpsteamet på brystet av Gretzman, Og Real Madrid teamlogoen foran Ramos er veldig iøynefallende. Gleizman har også lagt til to frie uttrykk for dette bildet.

Hva slags senter har Juvent Ronaldo?

“Ikke gå til niende”, Juve utgjør en endring, Higuain dro til Milano. Nr. 9 i Billige Fotballdrakter Juventus-laget, Og det er ingen tegn på innføringen av et internasjonalt senter. “Fordi det er Ronaldo, Bruk den 7. skytespilleren, Han lot Juve nr. 9 forsvinne. ”

Ronaldo er verdig til nr. 9 første morderstatus. Ikke bare fordi han er den mest scoret spiller i den internasjonale fotballklubben siden 2009, Champions League har scoret mer enn Juventus-laget i samme periode. Mer på grunn av sin allmektighet, spesielt headerens innsats, Poengsummen er også fantastisk. Statistikk for nesten 7 årstider, Det vil si en sammenligning av toppene til alle spillene i Juventus 7 Serie A-mesterskapet, Ronaldo har 62 mål for en person, og Juventus ledet ballen, men 84.

Analyse av Juves hovedrutine, Fortsatt et firevaktsystem, Garantert 3 midtbane barrierer, Angrepslinjen er ikke knyttet til den teoretiske stasjonen. Er “4-3-fantasi” formasjonen, Brukt til å beskrive motstanden til Drakter Juventus Ronaldo og Dibala, De begge støtter Manzu eller legger til en annen vinger. Det er ikke kjent, og gir mange muligheter.

Kroatia bestemmer seg for å gi Kalinic en sølvmedalje

Ifølge rapporter, etter diskusjoner i det kroatiske laget, De Billige Fotballdrakter kroatiske spillerne og treningspersonalet bestemte det enstemmig Under VM, Exiled angriper Kalinic, en World Cup sølvmedalje, Som anerkjennelse for sitt bidrag til det kroatiske laget.

Kalinic spilte ikke i ett minutt på VM. Har fortsatt sølvmedaljen, Hovedsakelig basert på hans fremragende ytelse i kvalifiseringene, Fordi det ikke er Kalinic, Kroatia kan ikke engang komme til VM. Det var han som gjorde en straff i den europeiske leken mot Hellas. Og scoret det andre målet, Med en assistanse og ett mål, Hjalp Kroatia til å vinne 4: 1-seieren over Hellas.

Ikke glem å grave brønner når du spiser vann, Kroatiske lagspillere og coaching staff, Drakter Kroatia har endelig en klar belønning og straff, Å gi Kalinic den ære han fortjente. Dette er også ekvivalent med å anerkjenne Kalinic, Er et kroatisk medlem av Verdens asiatiske hær, Deltatt i den kroatiske konkurransen i hele VM. Til tross for det første spillet i gruppespillet, Han dro fra Russland for å gå på en deprimert ferie.

1 person i Frankrike gjør Bogba gal

For det franske laget, Gretzman Utvilsomt en veldig viktig person. Nylig sa hans lagkamerat Bogba det Billige Fotballdrakter Gleizman følger i Zidane fotspor. Han vil motta ubegrenset herlighet i fremtiden.

” Zidane er en legende, En ikonisk figur i fotball, Gleizman blir gradvis en slik person. Han er veldig populær i Frankrike. Han er en nøkkelfigur på retten. Jeg håper han kan score et mål i finalen. ”

Når vi snakker om de kommende finaler, Fransk Bogba sa at det ikke vil undervurdere fienden. Vil ikke gjøre de samme feilene som i 2016: ” Jeg vet følelsen av å bli beseiret, Det er så ille, Derfor håper Drakter Frankrike å fullføre reisen til denne VM. 2016 European Cup, Etter Frankrike beseiret Tyskland i semifinalen, Jeg trodde at å vinne mesterskapet har vært en sikker seier. Denne gangen vil Frankrike ikke gjøre de samme feilene. Vi vil behandle spillet på forskjellige måter. ”

Brasiliens lag ble undergravet før krigen

Kvartfinalene til det etterlengtede Belgia og Brasil Billige Fotballdrakter vil starte. På dette kritiske tidspunktet for lagets liv og død, Det var en dårlig nyhet i det brasilianske laget. Den brasilianske fotballforeningen annonserte offisielt det Lagets hovedback, Danilo, er skadet av høyre ankel. Vil savne resten av VM, Men han vil ikke forlate laget, I stedet følg det brasilianske laget til siste øyeblikk.

Danilo ble skadet i trening etter kampen med det sveitsiske laget. Han har savnet tre kamper på grunn av skade. Laget ville ha likt ham å komme seg fra skade i tide. Fange opp med resten av playoffs, Det er synd at folk ikke vil, Danilos skadeutvinning er ikke så fort som forventet. Hans VM-vei kan bare stoppe der. Den 29 år gamle Fagnar vil erstatte Danilo. Hold høyre side av veien for Samba-hæren.

I de siste tre spillene, Fagna er ikke dårlig. I de to gruppekampene pluss en knockout har det brasilianske laget null motstandere. Utmerket ytelse på defensiv slutt, Det er også et av høydepunktene i denne verdenscupen i Drakter Brasil. Selv om deres ytelse er veldig bra, Det er imidlertid et visst forhold mellom den kontinuerlige null-tetningen og motstandernes styrke. Men neste motstander er helt annerledes.